Bovage garage Roosendaal, reparatie van alle automerken

Email:

info@autobedrijfvangastel.nl

Bel:

0165-540425

APK Keuring

Periodieke keuring van uw personenauto / lichte bedrijfsauto

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een in Europa verplichte keuring om de verkeersveiligheid te bevorderen en het milieu te beschermen. Er wordt gekeken naar verkeersveiligheid en milieuprestatie.

Autobedrijf van Gastel is een RDW-erkend keuringsstation. Onze Algemene Periodieke Keuringen worden uitgevoerd volgens alle wettelijk vastgestelde eisen. Wij controleren o.a. de remmen, wielophanging, schokdempers, banden, de stuurinrichting en de verlichting van uw auto.

het is belangrijk dt u zich realiseert dat de APK een momentopname is. Wanneer uw auto goedgekeurd is voor de APK is dit geen garantie dat uw auto de rest van het jaar veilig blijft om mee te rijden. Bij een APK gaat er bijvoorbeeld weinig aandacht uit naar de toestand van uw motor waardoor u zelfs een dag na de APK al met onherstelbare pech kunt komen te staan. Wij raden daarom aan om regelmatig onderhoud aan uw auto te laten uitvoeren.

Wist u dat u uw auto al tot twee maanden voor de APK-vervaldatum kunt laten keuren, zonder dat de vervaldatum voor volgend jaar daardoor wijzigt? Op deze manier bent u er zeker van dat uw auto op tijd gekeurd is.

Check je APK vervaldatum

Voer hieronder uw kenteken in en controleer direct wanneer uw APK verloopt.

Garagebedrijf Van Gastel is RDW Erkend

1) Voer u kenteken in
2) Klik op ‘zoek kenteken’
3) Op het linkje ‘Historie’ om de vervaldatum te zien.
(De weergegeven datumnotatie is: jaar/maand/dag)

Olie verversen bij garage van gastel
Olie verversen bij garage van gastel
revisie van een motorblok